Information

Information

Informationsudvalget.

Informationsudvalget har til opgave at informere sejlklubbens medlemmer og andre interesserede om Frederiksværk Sejlklub samt om aktiviteter og begivenheder i klubben. Det har desuden ansvaret for hjemmesidens indhold.

Klubbens hjemmeside www.frv-sejl.dk (http://www.frv.sejl.dk/) anvendes til information om klubbens mange forskellige aktiviteter og tilbud både til klubbens medlemmer og til andre interesserede. Formålet med hjemmesiden er endvidere, at man på et og samme sted skal kunne få et dækkende indtryk af alle væsentlige tilbud og aktiviteter.

Månedsbrevet udsendes direkte til alle medlemmer som e-mail, og til de få, som endnu ikke har en e-mail adresse, med almindeligt brev.

Der er adgang for alle klubbens medlemmer til at få indlæg optaget både på hjemmesiden og i månedsbrevet. Alt hvad der optages på hjemmesiden og i månedsbrevet er imidlertid med til at tegne  billedet af sejlklubben, indlæg skal derfor holdes i et sobert sprogbrug og indholdsmæssigt vedrøre sejlklubbens forhold. Bidrag til hjemmesiden sendes til formanden.

Indlæg, som ønskes optaget i månedsbrevet sendes til redaktøren af månedsbrevet: Jan Leth Svendsen.  Klubbens medlemmer opfordres til at sende indlæg til såvel hjemmesiden som til månedsbrevet.

Gennem aktive bidrag fra medlemmerne søger vi at skabe en levende hjemmeside til gavn for os selv som medlemmer og til gavn for klubben som en god reklamesøjle over for potentielle nye medlemmer.

Hjemmesiden er i begyndelsen af 2017 omlagt til WordPress.

Informationsudvalget består af:

Jan Leth Svendsen, Webmaster: formand@frv-sejl.dk mobil: 40448272

 

Jan Hovald Petersen. Reporter: jhovald@hotmail.com:  mobil: 26602231

 

Webmasteren er ansvarlig for hjemmesidens funktionalitet.

 Reporteren skriver artikler, anmeldelser og anden relevant information af fælles interesse.

Gennem hjemmesiden kan vi som nævnt nå ud til en større kreds end selve medlemmerne, og det er derfor et utroligt vigtigt medie for eventuelle kommende medlemmer eller sejlsportsentusiaster til at orientere sig om vores sejlklub.

Tøv ikke med at give dine bidrag til hjemmesiden og til månedsbrevet.

Jan Leth Svendsen