Senior

Klubbens seniorafdeling har fokus på medlemmer 60+. Målet er kontakt, sammenhold og erfaringsudveksling om gode løsninger.

Seniorerne mødes i klubhuset om tirsdagen fra kl. 11.00 i vinterhalvåret. Forår og efterår hjælper de hinanden med at få sat både og master op og ned.

Der er ikke mange “sejlerpiger” der møder om tirsdagen, men i vinterhalvåret bliver der stort set arrangeret spisning den første tirsdag i hver måned, hvor vi har den glæde, at sejlerpigerne deltager.

Ved disse arrangement er det tanken, at alle hjælper, med det de kan.

 

I sommersæsonen er der hygge, god stemning og gensynsglæde, når vi mødes i egen eller fremmed havn.

Alle er velkomne i seniorafdelingen, og er du – ung eller gammel – nysejler, så deler  seniorafdelingen gerne alle sine erfaringer om sejlads, klargøring af båd, mast, motor osv.

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til Flemming Dalum, tlf 50 52 10 38. Han er formand for seniorafdelingen. Tirsdage kl. 11.00 – 14.00 fra  oktober til april holder seniorafdelingen åbent klubhus. Vi udveksler erfaringer, oplevelser, hjælper hinanden m.m. Alle interesserede er velkomne.


Seneste indlæg

  1. Julefrokost 10. december 2022 21/12/22 - Det blev et tilløbsstykke for glade medlemmer, at komme til… ... Se mere / more…
  2. Fællesspisning – Seniorafdelingen 22/12/19 - Fællesspisning – Seniorafdelingen Seniorafdelingen - hvad er det? Jo, sejlklubben… ... Se mere / more…
  3. Julefrokost i seniorafdelingen 8/12/19 - Julefrokost d. 17. dec. kl. 12.30 I år kan vi… ... Se mere / more…

Flere…