Ungdoms-DM 2023 9.-10. september. Til andelshaver, tursejlere og gæstesejlere

Den 9-10. september 2023 er Frederiksværk Sejlklub vært ved Ungdoms-DM 2023 for en række jolletyper – i alt ca. 160 joller. Det betyder vi i disse dage får mange gæster til havnen. Det starter allerede fredag den 8. september 2023.

Undgå venligst at gennemsejle røde områder 9. og 10. september 2023 i tidsrummet 09:00 – 18:00. Sejl frit på den grønne rute.

 • Havnen er åben for almindelig brug, men vi henstiller til man undgår at anduve/forlade havnen i 2 korte perioder både lørdag og søndag.
  Lørdag ved 10-tiden, Søndag ved 9-tiden.
 • Når sejladserne er færdige, kommer alle jollerne i land ca. samtidigt. Vi placerer en afviserbåd ved havnehullet, der vil henstille til du venter med anduvning til der er et passende hul i trafikken af joller.
 • Der vil være placeret en kapsejladsbane nord for Øst-Vest renden og en kapsejladsbane syd for Øst-Vest renden. Se ovenstående kort. Undgå venligst at gennemsejle røde områder. Sejl frit på den grønne rute.
 • Alle joller vil være på land undtagen når de skal ud på vandet og når de kommer tilbage igen efter dagens sejlads
 • Der vil være pres på slæbestedet. Der kommer mellem 20 og 50 fremmede RIB’s til havnen. Vi har faste vagter på slæbestedet for at smidiggøre processen. De mange RIB’s vil ligge i havnen fredag og lørdag nat.
 • Der henstilles til at man ikke planlægger maste-påsætning/aftagning i denne weekend, og at der ligeledes ikke ligger master på området foran masteskuret.
 • Skal du tanke diesel, eller bruge servicekajen iøvrigt, så hjælp os ved at klare dette før eller efter denne weekend.
 • Der bliver et stort socialt område ‘Broen‘ med mad, musik og virak (fredag og lørdag indtil 22:00) mellem Motorbådsklubben og Sejlklubben. Her er du selvfølgelig meget velkommen. Se mere på her: Broen
 • Vinterpladsen vil blive én stor parkeringsplads for alle gæster. Derfor vil du blive mødt af en parkeringshjælper omkring fiskemanden, der sikrer sig at du er bådejer inden du får lov at køre over på øen. Vores mål er at holde øen helt fri for gæster-biler. Men vi håber jo mange andelshavere kommer for at kigge på eller besøge ‘Broen’. Så Andelshaver: Hjælp os gerne denne weekend ved at parkere på vinterpladsen, hvis det er muligt. Der er parkeringshjælpere på pladsen.