Sejlerskolen søger instruktører

Sejlerskolen ser frem til at skulle starte ny hold op i den kommende sæson, men antallet af instruktører stiller muligvis nogle begrænsninger. Medlemmer som vil og kan afsætte en ugedagsaften hver fjortende dag som instruktører bedes derfor melde sig til Henrik Skafte: henrik@skafte.de mobil: 40889936

For senior-sejlerskolen – eller måske mere korrekt udtrykt: ’Sejlerskolen for voksne’ – har det været et godt år. Vejrguderne viste sig ret nådige, og mandags- og tirsdagsholdene havde gode forudsætninger for at gennemføre skolebådssejlads i Den Nihalede Kat. Heldigvis havde vi ganske sjældent behov for motorsejlads, idet bådens påhængsmotor, på trods af gentagne reparationer, viste sig at være temmelig ustabil (Ny motor er indkøbt her i vinter).

Alle elever er nu færdige med den to år lange uddannelse, og de fem af dem afsluttede med såvel duelighedsbevis og klubbens certifikat. Den sjette elev havde ikke deltaget i den teoretiske vinterundervisning, og måtte derfor alene nøjes med at få udleveret klubbens certifikat som bevis på nu at være kapabel til at være fører af en kølbåd.

Såvel instruktører som elever udtrykker stor tilfredshed med båden, skolen og dens virke.