Sejlklubbens 75 års jubilæum den 16 april 2018

Sejlklubbens bestyrelse vil gerne fastholde gode historier og vigtige begivenheder i klubbens seneste 25 år for eftertiden, enten i bogform som det skete for 25 år siden, eller elektronisk på vor hjemmeside.

Fra sejlklubbens start i 1943 og frem til 50 års jubilæet i 1993 findes der allerede en mængde skriftligt materiale, det bedste er samlet i den jubilæumsbog, som blev udgivet i anledning af klubbens 50 års jubilæum.

Bestyrelsen er af den opfattelse, at vi også har en forpligtelse til at samle op på de seneste 25 års historier og oplevelser, hvad enten de har været spændende, sjove eller noget man kan lære af og som sejler blive klogere af og dermed en bedre sejler.

Har du oplevelser eller billeder som du gerne vil dele med andre af klubbens medlemmer så tøv ikke, send dit materiale til Claus Bagger – Sørensen:

c.bagger.s@mac.com

Afhængig af det stof Claus modtager, vil der blive taget stilling til, om det er egnet til en egentlig bog eller om det mere hensigtsmæssigt, og billigere, skal ligge på vor hjemmeside.

Har du noget at bidrage med, så kom ud af busken, gerne inden den 1. december 2017.

Claus Bagger – Sørensen og Søren Christensen