Afskedsreception for havnefoged Tom Larsen d. 30. december 2017

 

Af Jan Hovald Petersen

Det blev vistnok ’et brag af en reception’ – altså en enestående fin afsked fra det pulserende arbejde på havnen både med hyldestsang, gode taler og en god stemning i CAFÉ MARKs Spisehus på Havnelinjen. Man kunne dårligt komme frem eller tilbage og da det hele startede ved 13 tiden stod folk nærmest i kø for at komme ind og at sige tak og farvel til den assisterende havnefoged.
Stemningen var så god, at jeg blev overbevist om, at Tom er meget afholdt og var det også som havnefoged!!
Og Tom Larsen var i fint humør. Han vil jo stadig gå til hånde til visse opgaver på havnen, siger han, men han er altså nu blevet selvstændig pensionist og vil nyde at være det. Han vil bl.a. nyde at campere og sejle og rejse og al det gode. Mon vi ser ham som flittig deltager i seniorholdets tirsdagsmøder? Han vil være yderst velkommen!

En god oplevelse!


JHP