Junior sæsonstart 2018

Kære alle juniorer og forældre.

Vi starter sæsonen 2018 torsdag den 3. maj kl 17.30 -20:00, hvor vi skal have jollerne frem og gjort dem sejlklar. Der skal rigges og pudses – samt selvfølgelig hygges med kage. På denne dag regner vi også med at fordele jollerne for den kommende sæson, så hver sejler bliver ansvarlig for “deres” specifikke jolle.

Resten af sæsonen kommer til at løbe som de andre år med sejlads hver torsdag i maj, juni, august og september. Der er som sædvanlig ferie i juli-måned og klubmesterskab i september.

Nye sejlere er meget velkomne og bedes skrive til juniorafdelingens formand Christian Therp på christiantherp@gmail.com eller ringe på 51675402

Vi forventer at lave et mindre træningshold af helt nye sejlere, så man kan få lært tingene fra bunden på en overskuelig og sikker måde. Skulle man have lyst til at prøve kræfter med sejlads er det derfor at foretrække, at man er med fra starten af sæsonen.

Vi glæder os til at se alle efter en lang vinter.

 

De bedste sejler hilsner

Trænerne

Peter, Christian, Axel, Thomas og Christian Therp