Interview med Erik Conradsen

Som opvokset i Frederiksværk har Erik havnens historie ’i blodet’ og vil gerne fortælle om hvordan Frederiksværk Sejlklub blev skabt i sin tid – og også gerne om de noget vanskelige år, hvor sejlklubben i 90-erne havde igangsat flere projekter for at få sig en ny havn, men hvor alle projekter ’stod som i stampe’ og over 30 personer herunder formand, næstformand m.fl. meldte sig ud og ind i andre sejlklubber primært i Lynæs Havn Sejlklub i stedet. Enkelte drog sydover til Frederikssund og Marbæk.

Erik Conradsen er en af sejlklubbens markante personligheder, der også har fået den eftertragtede status at være æresmedlem af Frederiksværk Sejlklub. Det betyder som bekendt at man ikke betaler kontingent og der er andre små fordele, hvis man udnytter dem. Man er en hædersperson, der gerne inviteres og ofte deltager i diverse arrangementer – og som nu også gerne giver et interview om livet med klubben og ved havnen.

 

Interview med Erik Conradsen om havne og folk omkring gennem årene (4)