Senioropstart 18. september 2018 11:00

Aktive seniorer

Det har været en fantastisk sejlersæson – nu går den på hæld -, så nu har nogle af os nok tid til at mødes om tirsdagen i klubhuset.

Har du deltaget i tirsdagsmøderne før, så ved du, hvilket fællesskab vi har. Er du lige gået på pension eller har du af andre årsager fået mulighed for at deltage i vores tirsdagsmøder, så er du meget velkommen. Fra den 18. sep. holder vi et åbent møde hver tirsdag mellem 11.00 – 14.00. Vi snakker om alt med både, sejlads, oplevelser på vandet o.  lign.

Første møde er tirsdag d. 18. september 2018 kl. 11.00.

Vi starter med at grille en gang kødfulde pølser til Kirstens hjemmelavede kartoffelsalat + kaffe og kage.
Det lille arrangement koster 25,00 kr. og her er – i modsætning til øvrige tirsdage – tilmelding nødvendig og prismæssigt bindende. Tilmelding senest d. 14. sep. til mig på 50 52 10 38.

Ved dette møde aftaler vi så småt det indledende om hjælp til afrigning, bådoptagning og indspil til vinterprogrammet. Men primært vil der være plads til tilbagemeldinger om det gode vejr / de gode sommersejladser / de mange mil på vandet m.v.

ALLE ER VELKOMNE

Med venlig hilsen
Flemming Dalum