Arbejdsdag 28. oktober 2018

Hold da op, hvor I/vi gik til den i dag.

Tusind tak for den store opbakning og den enorme energi og effektivitet, som blev lagt for dagen i dag, og resultatet er helt fantastisk. Jeg tror desværre ikke, der blev taget så mange billeder; alle havde travlt med egne aktiviteter, men når I kommer i klubhuset, er det helt tydeligt, at der både lugter og ser rent ud fra loft til gulv i alle rum – og man kan se ud af de nypudsede vinduer. Det var en stor fornøjelse at mærke hele klubhuset summe af liv, aktivitet og godt humør.

Kabyssen har fået den store tur, skabe og skuffer er højglanspolerede. I depotrum og værksted er der blevet ryddet op og smidt ud til den store guldmedalje – sikke meget plads vi har. Juniorstuen med baderum og toiletter er skinnende rene, ligesom det store klublokale, der er poleret fra gulv til loft.
I indgangspartiet og på toiletterne er der bl.a. installeret bevægefølere, så det, at gå på toilettet i sejlklubben fremover ikke kan kategoriseres som mørkets gerninger.
Udendørs er der blevet renset tagrende og verandatag, hvor kilovis af mudder, blade og asfalt fra taget er blevet kørt bort. Brosten og fliser er blevet renset for ukrudt; der var faktisk fire rækker brosten rundt om flagstangen og 3 rækker langs med træterrassen! Træerne i indkørslen er blevet klippet; ja, det er utroligt, hvad 30 aktive M/K’er kan præstere på 5-6 timer.

Tak

Aktivitetsudvalget