Ny teak – gør det selv

Et medlem af sejlklubben, Ole Steen Nielsen, har repareret sine kistebænke med ny teak aptering – og fået et så godt resultat, at han synes at andre skal have lignende oplevelser – gør det selv, men vælg gode materialer!
Det handler også meget om, at Ole og hans hustru Gurli som mange andre sejlere, er MEGET glade for ægte træ i sejlbåde, i dette tilfælde en smuk VINDØ 40 fra 1974, der er bygget med det karakteristiske buede mahogni ruftag, som kræver pleje og lakering. Men dette ruftag er også til stor glæde ved at være godt håndværk hvor træet ’lever’ under den klare lak i fineste stil og giver glæder til sine ejere. Træværket er originalt lavet på Vindøværftet efter de bedste håndværkertraditioner for brug af ædeltræ. Og dette gælder også cockpittet og salonerne om læ – hele apteringen. Der er tale om fineste træarbejde som det kendes fra svenske både fra denne periode.

Teakarbejde (1) (003)