Nytårskur 2020

Atter en gang en lækker nytårskur arrangeret af Tine Bagger Sørensen – altså hele familien Bagger-Sørensen i en form for familie arrangement incl. underholdning efterfølgende.
Der var run på arrangementet og der blev benyttet tilmelding efter princippet ’først til mølle’. I alt ca. 60 personer.
Der var dækket op med festlig opdækning og der blev budt velkommen af formanden.
Tine havde på forhånd oplyst, at dette års kulinariske tema ville være en tidsrejse gennem flere årtier – hvordan der er mode i at spise det eller det, afhængigt af tidens strømninger og nye inspirationer. Bordene var festligt arrangerede med tidstypiske farver efter hvilket årti bordet skulle illudere. Vores bord var 70-erne med Flower Power og Marimekko farver (kan nogen huske det – ellers kan man nu om dage Google det).

Læs hele artiklen her