Sker snart…

VINTERPROGRAMMET ER KLAR

Så er det samlede program for vinterens aktiviteter klar. Igen i år byder vi på undervisning informative møder og underholdende fortællinger. Vi vil sædvanen tro udsende annoncer i månedsbrevene, men reserver allerede nu de dage, hvor vi skal mødes i klubben. Vi har allerede haft to fine arrangementer, og vi følger op med lagkagecup og søndagsfrokost på søndag.

Læs Aktivitetskalender 2018-2019


SØNDAGSFROKOSTER.

Medlemmerne gøres opmærksomme på, at der ifølge gammel tradition afholdes ”SØNDAGSFROKOST” den 1.ste søndag hver måned i vinterhalvåret. Konceptet er, at man hver især medbringer egen frokost. Vi mødes og dækker bord samt indtager egen frokost i hyggeligt selskab i klubhuset. Man starter med at spise kl. 12.00 og får så et par timer i hyggeligt selskab med klubkammeraterne. Dette arrangement er åbent for alle – unge som gamle. Kom og vær med til at skabe liv og sammenhold i vor  klub


Læs om vinterens undervisningher:Vinterundervisning


Søndag den 28. oktober kl. 1000 til 1600.

Klubben, de Grønne arealer, værkstedet ja snart sagt det hele trænger til en kærlig hånd. Kom og giv en hånd med, så vi kan få gjort det hele lidt mere ordentligt at se på.

Tilmelding til Henrik på: henriander01@gmail.com senest 22 oktober.

Læs mere her: Arbejdsdag

 

 

 

.