Arrangementer


Hvem kommer først?
Sejlads for alle sejlbåde i havnen

Søndag den 17 september 2017

havnesejlads

 


FÆLLES GRILL
Traditionen tro vil der være fælles grill første fredag hver måned i sommer sæsonen, Juli undtaget. Første gang fredag den 5. maj. Vi starter ved 18-tiden. Første M/K tænder grillen. Vi opfordrer også alle de, der ikke deltager i onsdagssejladserne, til at komme ned til klubhuset og høre med om dramaerne på banen, pralerierne fra sejlerne og et par hyggelige timer. Tag mad med og tilbered den eventuelt på grillen sammen med kapsejlerne.

Klubaften i klubhuset 10 Oktober 19-22.

Igen i år har Alan Lyk lovet at hjælpe os med at huske det, der skal til, når vi sætter båd og motor til vinteropbevaring. Selv om nogle har hørt det før, er der nok mange, der kan bruge en genopfriskning – og så er det vintersæsonnens første aften arrangement med den vanlige hyggelige stemning. Kom og vær med.

Tilmelding til: henriander01@gmail.com  senest 05 OKT


 Orientering vedr. undervisning til duelighedsbevis, teoretisk del.

Torsdag 14 SEP kl 1900 – 2100 orienterer Henrik Andersen om det påtænkte aften kursus i duelighedsprøvens teoretiske pensum. Er du interesseret, så mød op. Ingen tilmelding påkrævet.


Aften kursus i Radiotelefoni.

Har du planer om at installere en VHF radio i båden eller måske blot at anskaffe en håndholdt VHF, så skal du have et VHF certifikat. Har din radio indbygget DSC så skal dit gamle bevis muligvis opdateres.

Poul Erik Hansen tilbyder igen i år kursus, der kan afsluttes med eksamen og bevis fra Søfartsstyrelsen. Kurset løber over 5 torsdage i november fra 1900 til 2200.

Tilmelding til henriander01@gmail.com senest 15 OKT.

 


GLASFIBERARBEJDE

Henrik Lotz der orienterede om glasfiberarbejde i foråret har stillet sin præsentation til rådighed.

For at se præsentationen klik her


 

 

 

 

.