Sikkerhed til søs 2018

Som afslutning på vintersæsonen har Henrik Andersen arrangeret en ‘sikkerheds-pakke’. Den strækker sig over 2 aftener. Første aften omhandler ‘Førstehjælp om bord’ og anden aften ‘Mand over bord’

Førstehjælp om bord

Onsdag den 4. april 2018 afholdt Hans Erik Ottosen foredragsaften omkring emnet ‘Førstehjælp om bord’. Debatten var livlig, og de fremmødte er nu bedre forberedte, hvis der skulle blive behov for førstehjælp om bord i den nye sæson. Her kan du se den samlede PowerPoint.

Førstehjælp til søs

Mand over bord

Torsdag den 5. april 2018 afholdt Henrik Andersen foredragsaften omkring emnet ‘Mand over bord’. Igen var der megen debat og mange forestillinger om, hvad vi ville gøre, hvis vi skulle fiske en person op af vandet. Alt kan lade sig gøre i et tørt lokale med 21 grader og varmt kaffe i koppen. Men mon det er ligeså let i høj sø og køligt vand med panikken og tvivlen i kroppen? Vi må ud at prøve det på vandet når der er blevet lidt mere en 4 grader i baljen. Her er PowerPoint fra aftenen.

MAND OVERBORD 5 APRIL 2018